...

...

Anotace: to co mě napadne, to tam napíšu, snad se bude líbit;-)

Toulám se posvátnou alejí,
tou po níž už jsem dřív chodila.
Našlapuji zlehka,
protože se bojím,
že bych se vzbudila.

Mlha mě nemrazí,
ani si mě nevšímá.
Vítr ji provází
a slunce se odráží
ve sklence od vína.

Jdu bosa bez šatů,
jako Eva v ráji.
Šlapu do neznáma,
ale matně tuším,
že skočím v tom březovém háji.

Na louce z kopretin,
obleču se do bílých kvítků.
Jak víla z pohádky,
avšak s nadějí
a ne v zajetí zlých skřítků.

Přejdu ten most,
vedoucí přes řeku.
Zmrzlá až na kost
se opět a znovu
sama samotná vracím do pravěku.

Začátek bez konce
a chození v kruhu.
Mám poslední naději,
půjdu dál,
až tam kde uvidím duhu.
Autor may23, 06.09.2009
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju, jsem ráda, že se líbí

08.09.2009 18:48:00 | may23

Krása:)A ST :)

07.09.2009 21:30:00 | PrinceznaHeliovýchbalonků

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí