Sama večer na střeše

Sama večer na střeše

Anotace: Nezměníme nic, ale můžeme se o to pokusit. Sny nám nikdo nebere...sny jsou mojí jedinou jistotou...

Sedni si a zavři oči,
cejtíš jak to slunce žhne?
Svět se nepřestává točit,
nikdo neví čím to je...
Donutí tě to přemejšlet o životě,
ať jsi zmije, kráva nebo kotě,
vždyť jseš holka,
zatvrzelej puberťák...
Tak zavři ty oči, přestaň koukat,
svět nezměníš, už je to tak.
Snění je ještě povoleno,
nestihli ho totiž zakázat,
láska je pro mě skrytý slovo,
ale snad nebude napořád.
Autor Lady Elleana, 07.09.2009
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Lavinie, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí