Marné volání

Marné volání

Anotace: (7.září 2009)

Formace čísel se přibližují,
dopadá na mě stín zlomkové čáry,
dohodli se, že mě prostě zmasakrují,
výbušninami zaplní mé spáry.

Ach matematiko, ty dáváš mi kapky,
já promlouvám slovy, ne tvými čísly,
zasekáváš do mě své ostré drápky,
pro mne jsou moudra tvá pouhými nesmysly.

Ach matematiko, marně se bráním,
před ležatou osmičkou stejně se skloním.
Autor démon zatracení, 07.09.2009
Přečteno 279x
Tipy 10
Poslední tipující: Charibeja, Lioness, Prokešová, Kamil Princ, Patěnka, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podle mého názoru úžasná báseň s výsostným filosofickým koncem.

10.09.2009 09:30:00 | Kamil Princ

Matematika trýzní i mě =)

09.09.2009 16:28:00 | Patěnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí