Spartakovi druzi

Spartakovi druzi

Anotace: Tak třeba tuhle.

Hej druzi Spartakovi na cestu se dejte
Ještě se nechce umírat
A proto se ctí umírejte
Jak káže krutý světa řád

Zas písek arény se zbarví vaší krví
Lid bude jásat nadšením
Kdo přežije kdo umře prvý
Rozhodne gestem palcem svým

Už dávno minuly ty doby
Kdy na křesťanech hodovali lvi
A kdy druh druha bez lítosti dobil
A obecný lid lačnil po krvi

Ale kdež cožpak změnila se
Od těch dob lidská podstata
Dál leckdo chová se jak prase
A jiní hůř než prasata

Tak sedneme si do pohovky
Před sebou misku buráků
A pijeme krev z obrazovky
Z těch podprůměrných krváků

Pak noví druzi Spartakovi
Si zase půjdou po krku
Ne mečem ale jenom slovy
Ublíží člověk člověku

Rozhodnem prstem kdo je trop
Kdo zbude za vysokou zdí
Jak za těch Spartakových dob
A Velký bratr nad vším bdí
Autor JardaCH, 15.11.2005
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslíš si, že myslíš?

01.11.2008 15:32:00 | Romana Šamanka Ladyloba

snad právě proto,smím si přát,ať každý každého má rád.

15.11.2005 17:34:00 | takova

snad právě proto ležím v trávě, v mechu,
a moje ruce míchaj lektvary..
snad právě, že v tom kouzlo najít nedovedu,
svůj svět si tvořím v chatrči baby.. :o))

15.11.2005 09:04:00 | Cecilka

snad právě proto ležím spíše v knihách
a moje ruce raděj kreslí obrazy..
snad právě proto múza u mne číhá
a světy vlastní mou mysl oblaží..:o))

15.11.2005 08:55:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí