Probudila jsem se s pijavicí v puse.....

Probudila jsem se s pijavicí v puse.....

Anotace: +++

Sbírka: Jahodové nebásně

Probudila jsem se s pijavicí v puse
nevítaná, sála mi krev z jazyku.
Cítila jsem vůni vlastní krve,
cítila jsem prázdno ve vlastní srdci.

Probudila jsem se s pijavicí v puse,
trčela mi mezi zuby, jako černá nit.
Byla kluzká, tepal v ní život,
sála ze mě zbytky štěstí a milovala mě.

Vyndala jsem si pijavici z úst,
z hlavy odkapával jí jed.
Byla mrtvá nakazila se MNOU,
Hloupá pijavice, sála nakaženou krev.

Nepochopila, že lidi jako já se nesmí milovat,
nepochopila, že lidi jako já jsou otrávení.
Visí nad náma znamení....
lebka se zkříženými hnáty....

....Nedotýkat se toxický materiál.
Autor Striptérka, 07.09.2009
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí