K svátku mamince

K svátku mamince

Anotace: Opožděně doplněné přání...

Kdopak dneska slaví svátek?
Přeci Jindra, Jindřiška,
Tak se usměj, vždyť je pátek,
a čekají Tě hory-doly,
a když k tomu slunce svolí,
zase bude krásný den,
tak kdo by nebyl potěšen?

Dnes Ti bude každý přát,
hodně zdaru, hodně zdraví,
já mám pro Tě jiné přání,
- ať se můžeš pořád smát,
ať je vše tak akorát,
každý výkend výlet nový,
a když k tomu slunce svolí,
ať je teplo, ať je krásně,
pak život bude jako z básně...
Autor Tomáš~2, 07.09.2009
Přečteno 879x
Tipy 3
Poslední tipující: hašlerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš maminku asi opravdu rád...

16.09.2009 16:54:00 | fia.linka

moc hezké přáníčko

07.09.2009 22:39:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí