Chop, pochop

Chop, pochop

Anotace: ...

Sbírka: Minulé zítřky

Nevím, nechápu proč,
má lásko, řekni mi:
proč nechápu proč?
Ale to ty nepovíš mi.

Prázdné srdce,
a bije přece,
nechci, nechci,
ale bije přece!

Já, Ty a Svět…
To nejde dohromady,
a přitom krása tvá je jako květ,
a to pomlčím co vnady.

Já chtěl život šťastný, nevědomý, prázdný,
místo toho prázdný leda měšec,
a tak s očima v zem, bloudím jak oběšenec
utrhlý, ale stále bez života…
a to mne ničí víc než společnosti klec.
Autor Manstein, 07.09.2009
Přečteno 373x
Tipy 13
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, Johoo, Kars, Kubino 2, Romana Šamanka Ladyloba, Aurelius, DIDADA
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdyby tak bylo vidět do duše jako na krásu

07.09.2009 20:46:00 | Kars

wau tady je zábava :D:D

07.09.2009 20:21:00 | DIDADA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí