inej žene

inej žene

Anotace: ...pravda bolí, lhaní víc

Sklamal si
V tajnosti
Ukryl si
Slová
Pre ňu/ tu inú/

-nič pre teba neznamená-
Kričal si na úst môjho mena

/Hviezdy sa posmešne zasmiali
A mesiac len smútil v kúte
Ubolený
Uplakaný
Neuniesol svoju vinu
Že nechal ma s tebou splynúť/

Tajomstvo naveky
Prekliate oblepí
Páskou našich zlostí
/revolver
Zanechaný
V telefónnej búdke
Akoby náhodou
Našiel majiteľa/

Tupá strela

/krváca mesiac od večera/

Vieš, nezniesol vinu,
Že nechal ma
S tebou
/ v mojej láske/
Tak krásne splynúť


Sklamal si

Písal si slová
Pre ktoré ľudia hynú
Inej

Pre Tú inú
Autor adida, 07.09.2009
Přečteno 254x
Tipy 20
Poslední tipující: Elisha, Kapka, mjh, fialová, Mraveneček, enigman, Chancer, al-pacino, Romana Šamanka Ladyloba, Lorraine, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ST..líbí

08.09.2009 17:51:00 | Acham

Co dodat? Pravda pravdoucí, ta anotace...

08.09.2009 16:34:00 | Chancer

Moc pěkné,ST

07.09.2009 23:08:00 | Zefi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí