je mi to lito

je mi to lito

nevinny detsky oci
s placem hledaj svoje misto
doma
tam doma kde
nemaj svoje misto

bylo mi zle
kdyz sem slysela odemykani dveri
to tatinek prijel z prace

sklopeny oci a
slzy co mi tecou az k noham
jak ja to nenavidela
vsechno
tebe
domov


moje pozdni prichody domu
zfetovany oci
moje nesmyslny vety a
nakonec moje
Z H R O U C E N I

proc to vsechno zacalo?

*vim kdo za to muze*

u"uéééuaaéaéaéaéuéuéuéu
éuéuéuuéaaaeueueueueéeéeée
éuéuéuéuuéuéuéuuéué
Autor už ne pernikova princezna, 08.09.2009
Přečteno 382x
Tipy 17
Poslední tipující: kaaamiiii, whiolet, Pevya, micátko, Nola77, Simísek, al-pacino, její alter ego, Andělskými perutěmi chráněna, Sleepwalker, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

piko je fajn

27.11.2009 21:30:00 | 11477

někdo dělá smutné činny jako kdyby svět už tak nebyl smutný..

04.11.2009 16:39:00 | whiolet

Když víš, kdo za to může. Víš víc něž jiní...

27.09.2009 20:40:00 | Nola77

.../ne/...

10.09.2009 15:12:00 | Simísek

co víc máš, že nedáš, cestu na které se neotáčíš...

09.09.2009 15:56:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí