Vítej v mém světě

Vítej v mém světě

Anotace: (10.září 2009)

Marihuano, marihuano, marihuano…
Vítej v mém světě,
zde nejsi vládkyní všeho,
tohle je můj svět, tady jsem vládcem já.
Nelíbí se ti to, viď?
Zkoušíš mě položit na lopatky, jenže já se nedám. Tady ne!
Tohle je můj svět, moje světlo!
To ty budeš trpět, prosit o milost,
slibovat mi věčné blaho!
Zbav mě pout, zbav mě jich!
Marně voláš… Zbytečná snaha…
Ach marihuano, zůstaneš mým otrokem.
Nade mnou nezískáš převahu,
nedostaneš vůbec nic.
Ani jeden úsměv, nehybné rty…
Vítej v mém světě!
Autor démon zatracení, 10.09.2009
Přečteno 309x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Lioness, Prokešová, Patěnka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí