My

My

Anotace: ..niekedy vycítim viac, než by som mala.. či? (táto báseň nie je o mne)

Sbírka: Duša raja (The Soul of Eden)

*

Si mojím priateľom
už snáď milión liet
dnes ale láska ťahá ťa
odo mňa ďaleko
ďaleko preč
stalo sa však len
čo malo sa stať
ak chceš ísť
- tak bež
ja v ceste ti nebudem stáť

Ak zabudneš

vedz, že moje objatie
stále rovnako bude hriať
že aj po rokoch
na šibalstvách tvojich
dokážem sa smiať

možno vždy necítil si
moju blízkosť
a moju vďaku
možno ťa príliš mrzel
môj smútok
moje slzy
- nerád videl si ma neusmiatu
a ja nie vždy
bola som k tebe milá
prepáč
ak som tvoju dobrú vôľu
akokoľvek zneužila

keď vtedy si túžil
namiesto ja a ty
vravieť my
a o nás dvoch
boli všetky tvoje sny
ja bála som sa
živiť v tebe nádej
a ak som bola krutá
chcela som len
aby si šiel ďalej

A zabudol

no nie úplne
tak, aby si vedel
vždy, keď sa stretneme
že ma tu naveky
budeš mať
..teraz však chceš ísť
však predtým než odídeš
bezbrehé šťastie chcem ti zaželať

*
Autor lennerka, 10.09.2009
Přečteno 387x
Tipy 13
Poslední tipující: Sweet KiWi, blue, carodejka, labuť, enigman, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná, srdcová báseň!

11.09.2009 16:18:00 | blue

Nadherna sluvka plynouci ve Slovenstine, zdravim Te pritelkyne.

11.09.2009 11:48:00 | carodejka

ano, veľmi krásná báseň
mám chuť sa pokloniť
pred autorkou

10.09.2009 22:12:00 | Romana Šamanka Ladyloba

ano, veľmi krásná báseň
mám chuť sa pokloniť
pred autorkou

10.09.2009 22:12:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí