Tvář za zrcadlem

Tvář za zrcadlem

Anotace: ...

Co by teplo v plášti
co by vděk za chůzi byl
kdybych žil v nehybné zášti
kdybych stál si na svém pouze
ač boty z nouze prochodil.

Být lepší jen o někoho
kdo by mnou samým se podělil
projevit vůli prchnout z toho
bezprizorního sobectví
našimi já do vzájemných chvil.

Zdalipak úsměv v tváři
tázavým očím uvěřil
když faleš dávno dřímá v snáři
lháři snad doufají v nepravdu
a já bych opravdu neměnil.
Autor Taog, 11.09.2009
Přečteno 304x
Tipy 14
Poslední tipující: Sima, Dota Slunská, hašlerka, hanele m., Sweet KiWi, Tacca, Mbonita, labuť, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prohodila bych to poslední bych s opravdu, ale i tak zní velmi pěkně.

14.09.2009 20:49:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí