Jako prase

Jako prase

Anotace: volný verš..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Potřebuji podřezat - jako prase,
a to rychle!
Dochází mi lži,
kterýma se krmím den, co den.

Lži.. ta směsice snů, které se nikdy nevyplní.
Dusím se pravdou, však nechci ji přijmout.
Alespoň ne prozatím.

Zabila bych se pro pouhý epitaf,
na mramorový náhrobek.
Do kterého vytesáš mé jméno,
tak co? Brousíš si už nůž?
Autor Satha, 11.09.2009
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí