A pohled

A pohled

Anotace: ... který nemůžeš ignorovat.

A pohled

A pohled podél modrých očí
a stoupá dým z tvého srdce
a večer se pomalu blíží
a strach je tvým milencem
a očekáváš možná nemožné
a možná, že víš, kdo jsem
a zítra se probudí jiné zvíře
a půjde dál za jiným osudem

A pohled skrz špinavé sklo
a ruce drží zbraň u hlavy
a touha je víc než neporazitelná
a trpělivost je dětskou lží
a snad uděláš, co cítíš
a nezabiješ tu nevinnost
a já budu tiše mlčet
a obdivovat tvé tělo
a hvězdy popadají dolů
a stanou se obličejem
a duší tvé mrtvé sestry

A pohled na mou prázdnou dlaň
a získání hluchoněmé naděje
a neustálé se otáčení za sebou
a nikdo tě nepozoruje víc než já
a kolem je jen tmavé ticho,
které nás nesměle obklopuje.
Autor fiXXXer, 12.09.2009
Přečteno 272x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Mraveneček, enigman, sophia92, Mbonita, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a nebo ne...

14.09.2009 01:27:00 | enigman

..psst...*

12.09.2009 10:11:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí