Pro maminku

Pro maminku

Anotace: K narozeninám =)

Poslouchej zpěv ptáků ranních,
hleď na krásu ve Tvých dlaních,
slyš smích Tvých dětí mladých,
vyprávěj nám o chvílích krásných.

My přec víme, jakou krásu skrýváš,
vyprávějí nám to oči Tvé,
vždy když se na nás směle díváš.

Víme, že k nám chováš mateřskou lásku.
snad z nás budeš mít jen příjemnou vrásku,
chceme být věčným obrazem Tvým,
ať si to každý přebere s rozumem svým.

13. září se cosi stalo,
něco, co nám život dalo,
přišla jsi na svět Ty,
zvěčnila’s nám naše dny.

Naše milá maminko,
život jsi nám dala,
máme Tě rádi
a ne zrovna malinko,
tak ne aby ses bála.
Autor januve, 12.09.2009
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Mbonita, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc hezké, jistě hodně potěšilo...

13.09.2009 12:43:00 | Kapka

Je to velice milé...

12.09.2009 14:31:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí