S + H = VSL

S + H = VSL

Anotace: ... / ...

Naplněna odpadem,
jsem bečka krve z jatek.

Zmetek, dítko nevinné,
dnes rozmazlený spratek.

A maminčina holčička,
koktejl genetických sraček.

Tatínkova Lolita,
s vůní čerstvých zvratek.

------------------------------

Proto zkrývám pravou tvář,
abych slyšela tvé "Mám tě rád".

Kdy to přijde, za rok či dnes,
přivítáš mě slovem "Běž!"?

Tak užívám si každý den,
než zjistíš,
kdo vlastně jsem,
probudíš se,
zkončí můj sen.

Milujem se navzdory všem!

Čert to vem,
jsem jaká jsem!
... tvá.
Autor F50.8, 13.09.2009
Přečteno 355x
Tipy 9
Poslední tipující: vodnař, jiljovský, Romana Šamanka Ladyloba, dead-head, ilona, ewon, Sleepwalker, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

inu..bývávalo ;-)

04.07.2010 17:29:00 | 11477

mě to přijde hrozné
teda ne literárně, achjo

31.01.2010 20:12:00 | ewon

Oduševnělé, Hanah. :)

06.11.2009 19:42:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí