Stíny

Stíny

Anotace: Kdo vás volal...?Nikdo...

Slyším Vás vy stíny,
tak hlasitě se ozvýváte,
vnímám vás svým skrytým smyslem,
ale nechci...už víc ne.

Odejděte do zákoutí
a propadliště dějin.
Vždyť neubylo duše,
jen bolest ozvala se tiše.

Neodcházej,
bolest je jen dočasná
a odchod trvalý.
Tak zůstaň víc,
křičím dál,
z místa kde jsem kdysi stál.
Autor greenus, 13.09.2009
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí