* M O T Ý L K O V I *

* M O T Ý L K O V I *

Anotace: (stručný popis, max. 255 znaků, zbývá 254)

Zadal jsem si v mobilu
do úkolů větu
pomilovat jedno ďouče
anžto je dost k světu.

Druhý třetí měsíc
telefon jen bliká
nesplněno , nesplněno
displej stál říká.

Jednou třeba rozbije se
či náhodou to smažu
jenže tohle přání v sobě
smazat nedokážu.

Tak ten úkol hýčkám si
říkám jednou možná , snad
budu mít svůj vysněný
motýlkový listopad.
Autor Báček, 13.09.2009
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: takova, Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povidlofka...líbí

15.09.2009 16:53:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí