Sny o věcech budoucích

Sny o věcech budoucích

Anotace: chachacha sem mastr... nevěříte?:D:D (to nasere)

A na oknech se rýsovaly spečené stíny andělů
Malíři nahlíželi do gotických síní klášterů
Hráli si na opětované minulosti snění
Lechtali zamořené sklepy čmoudem
Olizovali jejich stěny i s mrakem dob zapomnění

Schoulené postavy se pomalu prodlužují pomocí líčidel a nemožných studní zármutku
Slečinky si vyšly na bál
Ovšem jejich střevíčky z bílého sametu nehřejí tak jako kdysi
Černí chlapci jim stále koukají pod sukně
Jako nahým baletkám
Ale jejich oči hledají spásnou uzavřenou skříňku
S balíčky od nebohých skuhrajících milenců

Dámy jdou na bál
Dámy šlapou staletými chodníky
Kámen pod nimi jiskří
Vzpomíná na ledový věčný mech smrti
Vzpomíná na budoucnost

Dámy jdou na bál
A za nimi klape ledový dech

sarkasticky málo vzpomínek je pravých
snad proto pláčeme pořád stejným tónem studu
„viď miláčku?“
Autor DIDADA, 15.09.2009
Přečteno 257x
Tipy 12
Poslední tipující: hašlerka, Psavec, enigman, Mbonita, Manstein, Radek.oslov.Šafárik, Aurelius, Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené

15.09.2009 18:03:00 | Radek.oslov.Šafárik

báseň supr

15.09.2009 16:19:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí