Zlato...

Zlato...

Anotace: :D:D:D nemůžu sranec vy jste sranec...nebudeme sranec společně ? :D:D P.S. dneska mi fakt hrabe

Nahou nohou pošlapu střepy olejových domů
A prozradím ti tajemství o líbezných koníčcích
A panenkách co se na nás usmívali v dětství
A já vím
jedinou nedokončenou čarou mé ruky to můžu obejít
Nastavit svůj krk nad tvou tvář
Rozeznít zvony v tvých uších
A prackou lidu ti pošeptat
Lidové ceny
Lidové ceny jsou
Byli
Za letmý pohled přes mříže
A že v tobě
Se obrátil náhle vyvrácený svět
Opravdu nikoho nezajímá
Autor DIDADA, 15.09.2009
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Aurelius, Manstein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí