Latent song

Latent song

Anotace: ... ještě tolikrát zalže o nádherné duši.

Latent song

napsat milý vzkaz a říct si, že jsem byl jediný
mít důvod všechno opustit v tichosti a
očistit své jméno před celým světem
nechat vítr vát stejným směrem a
neměnit opravdová pravidla života
zůstat vždy jen na pár chvil a netrápit se,
že nikde není dost pro nikoho z nás ...
rozpoznat pravdu a obyčejné lži
vyřešit svůj záhadný znak na rameni
a udělat to nejlepší, čeho jsem schopen
nezničit své tělo a duši něčím zakázaným
a ukázat, že to dobré ve mně stále přežívá ...


... vysypat popel ze svého srdce a vzít si,
co mi patří a co bych chtěl vlastnit
zrušit strach v mysli a zesvětlit svůj stín,
aby mě nikdo nepodezříval ze zrady
nechat svítit slunce z modrého nebe a
utišit tu bolest ze znečištěné svobody
nezajímat se o to, kdo je lepší a proč
a nechat sám sebe instinktivně žít ...

rozpoznat pravdu a obyčejné lži
vyřešit svůj záhadný znak na rameni
a udělat to nejlepší, čeho jsem schopen
nezničit své tělo a duši něčím zakázaným
a ukázat, že to dobré ve mně stále přežívá.
---------------------------------------------------
nepotřebovat nikoho, kdo by napovídal a
lhal všem kolemjdoucím
nepotřebovat nikoho, kdo by napovídal a
lhal všem okolo stojícím
o mé nádherné duši.
Autor fiXXXer, 18.09.2009
Přečteno 348x
Tipy 23
Poslední tipující: Simísek, stravla, TAORA3, Romana Šamanka Ladyloba, sophia92, Psavec, Zefi, hašlerka, Dota Slunská, Zpátky, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nepotřebuješ.Tvoje dušička je citlivá a jemná,i když možná trochu pošramocená.Koho ale není,že? ST

20.09.2009 20:40:00 | stravla

já z ní vnímám naději a mám chuť říct - jó, to je vončo ... a přidat k tomu vzdušní polibek :)

18.09.2009 22:15:00 | Romana Šamanka Ladyloba

líbí se mi :) moc

18.09.2009 22:13:00 | Romana Šamanka Ladyloba

krásný utajený, bezpříznakový song..ST!

18.09.2009 10:56:00 | hašlerka

Tak tohle zaslouží ST. Krása.

18.09.2009 09:26:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí