Podzimní

Podzimní

Anotace: ...

Zkormoucené přísahy v pomačkaných prostěradlech
- už neublížím-
šeptám do noci
ale vím,
že Evin hřích se dnešní noci nesmyje.
Když vítr šumí v uších luceren,
choulím se pod propastí samoty.

A pak, zničeho nic,
se okapem řine povodeň mých slz
a stéká do údolí.

Podzimní čerň se vrývá
v inkoust na mých stránkách nepopsaných
je pozdě plakat pro viny z minulosti...

.... s východem slunce,
lze začít odznova..
Autor Dilla, 18.09.2009
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Shnecek, Bíša, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co je tom tam?tam uvnitř, schované?proč je tam tolik strachu?...

10.12.2009 22:11:00 | Badya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí