to-u-love-á

to-u-love-á

Anotace: toulala jsem se dnes cestou z prednášek po Praze ... volně - pocity ...

Chceš relaxovat, ale jak?
Foto? Procházka? Nebo domů jít spát?
Nevím se rozhoupat, váhám,
proč? Svěřím se jen tak nohám svým.
Jedno kam půjdou, a napovím
Ti , ve své podstatě jsme toulaví,
dám se kousek sem, a pak zase tam,
jen tak jako v tangu kroky, i já, nic proti tobě
osobně, po světě cupitám,
však ať to může vypadat podivně,
bude mé nitro říkat, sem a ještě sem pojďme
tam, kde jsme ještě nebyli, nebo-li
jen pro ten úhel výhledu a ta
tvář Matičky měst bude se vyjímat na fotce zvlášť,
ne ne ne – slunce ještě nezacházej, ještě jednu
intimní pastelovou oblohu dej za pozadí té sochy
partie, ač je to bohyně hudby nebo Thálie

http://www.youtube.com/watch?v=w0YwQ4HRRVQ
http://www.youtube.com/watch?v=nynaBvEe5Ug
Autor Romana Šamanka Ladyloba, 19.09.2009
Přečteno 347x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, al-pacino, enigman, Agniezka, jarmil, Prokešová, piťura, j.c., Bíša, sophia92, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... rovně za nosem ... ještě že není křivej ... :-)

21.09.2009 20:49:00 | JardaCH

Jedno je kam nohy vedou
a tanga či jakým krokem,
vykroč pravou, vykroč levou
panorama s apostrofem
správný bod ti určí jasně:
palác, se znakem je lžíce,
sklenný průzor na střevíce,
lavečku, co radí básně ...
...:o)
Jiří senior

20.09.2009 14:22:00 | j.c.

:o))

20.09.2009 00:47:00 | Bíša

ty fotky dokaží zazraky
v tisknuté
v prázné pohledy
sejmuté
v otisku času
šeptání hlasu
zmizelého doteku podzimu

19.09.2009 10:09:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí