Tobě2

Tobě2

Anotace: Pro mého přítele.

Tobě2

Zamknu si srdce do skřínky,
aby tak hlasitě nebilo,
když chci napsat na zed tvoje jméno.
Poruším své jedenácté přikázání NEDŮVĚŘUJ
a zkusím to,napsat pár písmen na zed našeho domu.

Pode dveřmi je vidět unavený paprsek světla.
Je noc a já jako malá noční můra
skládám puzzle s názvem Budoucnost.

Jsme spolucestující na trase Obyčejný život
a ty sedíš vedle mne.
Minulost je dokouřená cigareta,
popel si vezu ve skleničce,
tak mi ho nerozsyp a usměj se.

Nebo to jméno ze zdi smažu vlastními slzami,
ale já přece nepláču.
To radši zbořím ten dům.
Autor TAORA3, 19.09.2009
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Sleepwalker, klinika, Zefi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

minulost si sice nosíme s sebou, ale nevím jestli je tak křehká. Pravda u mne je taková, že u mě letěla na zeď toho baráku kde jsem bydlel a ten popel si tam pekně ulehl i s těma tisíci kusama střepů. :)

06.10.2009 19:22:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí