My 3

My 3

Anotace: Inspirace od Soul Asylum - We 3. Dave nezlob se :-D

Jeden z těch nudných, pátečních večerů,
Kdy jen čekám, že z můry se proberu.
Nuda se ztrácí pod silným pitím,
Přesto na otázku podrážděně odvětím.
Pochopitelně tím štvu všechny kolem,
Všechny co kol jsou za mým stolem.

Zívám, snad únavou, nevím
Záblesk a na anděla hledím.
Nádherné překvapení, náhlý šok
Nový pár očí přerušil myšlenek tok.
Lhostejnost večera je tatam
Vidím jednu v řadě dam.

Jenže je tam On. Stál mým směrem
On kterého nazývá svým přítelem
Pohled, odpověď většinou nedá
Je On , jeho přítelkyně a JÁ.

Na malý okamžik, tváří v tvář,
stál jsem já, ona a její stráž.
Jen na malý okamžik, jen na chvíli
Pro celý vesmír jsme dva byli.
Těžko říct jak mohlo to dopadnout,
pod jednou vlajkou jsme mohli plout.

Jenže je tam On. Stál mým směrem
On kterého nazývá svým přítelem
Pohled, odpověď většinou nedá
Je On , jeho přítelkyně a JÁ.

Neznámý Pane, šťastný muž jste,
je to vaše přítelkyně, víc než jisté
Neznámý Pane, šťastný muž jste.
Autor Edmond Kadad, 19.09.2009
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Prokešová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí