Ani otázky ani odpovědi

Ani otázky ani odpovědi

Anotace: Má smysl si klást nějaké otázky či po někom chtít nějaké odpovědi, když je krásný večer plný hvězd a člověk se může uvolnit a odpoutat se na chvíly od reality co nás obklopuje.

Víno, hvězdy krásná žena,
co jiného by si touho chtěla.
Pěkný večer s ronícími slzy,
pak odvahou i vínem dodané pusy.
Zbabělost či odvaha nás pohání dál,
na tuto otázku se radši nebudu ptát.
Co má za smysl hledat odpovědi na otázky,
když večer byl protkán barevnými provázky.
Štěstí, smutek, pláč, víra porozumění,
Včera byla realita ne blouznění.
Autor Tungata, 20.09.2009
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, dead-head
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí