Ryba

Ryba

Anotace: ..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Půllitrem piva mi proplouvá ryba,
se skleněným okem nebo je to snad duhová kulička?
Roním slzu .. piva mi stále více ubývá,
a kde bude plavat ta moje rybička?

Už ji vidím - plácá se na dně,
umře či dožije se rána moudřejšího?
Sakra, její osud snad spočinul na mně?
Autor Satha, 20.09.2009
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí