Triky Piků

Triky Piků

Anotace: kdo si vytáhne černého Petra v naší hře vyhrál

Jantarová panna ztrácí
dlouhé vlasy v inspiraci
černý Petr rozdal karty
s štěstím přilepeným na rty

Královna už s jiným Králem
proletí se tiše bálem
postřílejí káry, kříže,
jen srdce pak tepe blíže

V rytmu valčíku a číší
Hitler hledí na svou říši
pohled prázdný, mysl tiká
s Rabi Löwem si v rohu vyká

Bez teček a otazníků
je hra plná odpadlíků
kdo vyhrál, už nevěří,
zvykne si na přítěží.

Řízneme ho pro kontrolu
bez krve je plno volů
pravidla se mění v ráně
díky mě a první dámě

Náš konec je tragický
není to však na vždycky
jen snad do té doby temna
kdy zas bude smrt příjemná

Umělý úsměv ti nesmaže
ani ta plná kuráže
nahá... jen oči mít!
Zítra už není líp.
Autor Ell19, 20.09.2009
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, 4LJFilip, Egretta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Řízneme ho pro kontrolu
bez krve je plno volů
pravidla se mění v ráně
díky mě a první dámě."

Chvilku jsem se rozmejšlela, ale tohle to u mě definitivně dotáhlo na zaslouženej ST. ;)

20.09.2009 22:56:00 | Egretta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí