OTÁZKY V ZAJETÍ STRACHU

OTÁZKY V ZAJETÍ STRACHU

Anotace: nejistota sžírá

Proč žít, proč umírat
Proč ztrácet, proč zavírat
Žít ještě, umřít snad
Temný smutek, hnusný chlad.
Dá se něco, já už nevím
Dá se něco, snad ti povím.
Pročpak takhle, pročpak ne
Asi tohle, asi ne.
Umřít rychle, dlouho žít
Život ztrácet, často pít.
Nějak dožít, z okna pohled
Někde zavřít, přísný dohled.
Život na dně, život v rauši
Žití takhle, místo v poušti.
Ležet v nebi, sedět v hrobě
Všechno chcípá, mám to v sobě.
Autor Drappi, 21.09.2009
Přečteno 229x
Tipy 4
Poslední tipující: Prdelka10, WAYWARD, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí