Poslední dírka

Poslední dírka

Anotace: ...nelámejte poslední naději..

nedopínej kabát do poslední dírky
vždy´t v ní jsem nechala poslední naději
v malém otvoru posledních tužeb

nedopínej kabát skřehlými prsty
vždy´t máš ještě hluboké kapsi jiných vesmírů
fouká ti ostrý vítr na krk jak kdyby se snažil podříznout ti hrdlo
někdy jde o krk

tou dírkou poslední
tou dírkou nedopnutou
věřím že jednou projde slon
Autor Lodě, 21.09.2009
Přečteno 242x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, poetická ilona, Churry, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí