Ano já pláču

Ano já pláču

Anotace: to nic, to jen tak - do oka mi spadlo asi smítko prachu

Ano já pláču
odpusť vím že se to nemá

Slzy se staly pokladem
prý vyváží mi každou krůpěj zlatem
prý budu králem až vypláču jim moře

Za slzy dnešní doba platí
málokdo pláče málokdo to umí
a každý by je chtěl

Slzy jsou dražší než diamanty
když cinkaj oni je chytají do rukou
dali by život za pár mých slz

Odpusť já pláču
ano vím že se to nemá

Nepláču pro zlato
pro peníze
nepláču pro slávu
Pláču pro tebe a tak své slzy
nechávám klidně vsáknout do polštářů
Autor Bůchví..., 22.09.2009
Přečteno 282x
Tipy 18
Poslední tipující: yourqueen, Lioness, hostmen, Agniezka, Psavec, malá čarodejnice wiggová netopýrková, hašlerka, enigman, labuť, Ztracená Tereza, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slzy jsou v pořádku..ty opravdové..

23.09.2009 14:42:00 | Agniezka

to se mi líbí, vážně hodně...kdybys tak uměl plakat takhle nebo aspoň jinak...

22.09.2009 11:49:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí