8.březen

8.březen

Anotace: Pohled na muže

Sbírka: Sny ,touhy a skutečnost.

8.BŘEZEN

Už zase přišel ten slavný den,
kdy slaví svůj svátek všechny ženy jen.
Dřív než na oslavu pozvedneme
svoje sklenice,
poslechněte si pár slov naší petice.

Co víc si může žena přát,
než aby muž ji měl rád.
Proč VY MUŽI,
jen 8.března se na nás usmíváte
a pak celý rok nás slepicí nazýváte?

Jen se nad tím zamyslete,
co po ženě všechno chcete.
Vždyť při tom každodenním běhu
ráda pocítí lásku,porozumění a něhu.

Žena musí ráno vstát,
utíkat do školky,do práce,
z práce,ze školky,nakoupit,
fronty stát.
Uvařit,uklidit,žehlit a prát -
- zatímco muži většinou znají jen
NAJÍST SE A SPÁT!

V čem jsou ti muži odlišní,
že jsou jak pávi pyšní?
Vždyť muž a žena jeden celek jsou,
měli by se podělit i s prací svou.

Co by byl dnes muž bez ženy?
ptáte se?
Houpal by se ještě na liáně v pralese,

To je pohled v kostce,
jak vypadá to doma,
však v práci situace také není jiná,
Ať je žena nemocná či zdravá,
v práci musí být třeba do samého rána.

Už snad samozdřejmostí zdá se,
že žena k dětem ani spěchat nesmí z práce.
místo odměny a poděkování,
dočká se jen špatné nálady a nadávání.

Tak to jde den po dni,
týden za týdnem,
Až konečně přijde,
zas ten slavný den
8.BŘEZEN.
Autor Bomejka, 22.09.2009
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: BArBArKO, Házté, el viento
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí