vmezeřit se v ušlehaný žloutek

vmezeřit se v ušlehaný žloutek

Anotace: lístek do pekla.

vmezeřit se v ušlehaný žloutek
vyleštit nohu kterou pozři
vytrhat kalendáři listy s největší bolestí
číst knihu která je vytištěna očima
i jiné další drobné bagatelizované obsahy též formy
jsi líná, líná, jsi líná, jsi jiná
než zachránkyně anděl nebe peklo ráj katolické bonusy
ach ach vmezeřit se v ušlehaný žloutek ó rákosí
vystoupil na kámen a deklamoval mocným hlasem chraptivě
řval tak fialově tak zeleně provokoval ale zdáli
se na něj chystali jiní pestrobarení pardáli gepard ho dráždil
vykvetla mu na mozku pěkná struktura stále ale cítil myslel jedl
co se stalo jemu že neumí už tázat se systémové zdi
co jen donutilo k ulehnutí do popele z nějž se pro mléko vstává
jak odhalil sebe před lačnou zrůdou utěsnané budoucnosti
kdy bylo už pozdě změnit styl alpinského sjezdu krásné disciplíny
řekové by plakali nad tímto stavem psýchy somy křídel ňader diskobolu
zanechal jsem diskokouli hluboko v minulosti padá na ni prach
už se tak pomalu zdá stává se to stále jistějším
že pomalu ona barva vyjeví se tím čím je tedy jasně rudou tulipánovou
Autor ludmil, 22.09.2009
Přečteno 327x
Tipy 7
Poslední tipující: Koskenkorva, Monthy Tamah, trrtrr, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajujalo ma to ...

22.09.2009 22:03:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí