Tanec života

Tanec života

Anotace: Víš s kým tančíš?...Ano vím.

Smím prosit?
S kým tančím?
No přece se mnou
odpovídá tiše
a oči sklápí níž.
Je tak nesmělá,
tak oslabená
až kolena se podlamují.

Když kolena klesnou ještě níž,
ptá se...a teď už to víš...
s kým tančíš?
Vím...jsi to ty
Tak proč se otáčíš
a věci kolem sleduješ,
místo toho, abys
k sobě mě přivinul,
do vlasů mi dýchal svůj dech,
který roztřese mě...
i tam dole na zádech."

Mám chuť létat
s tebou až do nebe,
tančit dnem i nocí
až do konce svých dní
kdy i tenhle tanec první
bude stejný jako poslední.
Autor greenus, 23.09.2009
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je fajn protančit život s někým, kdo Ti rozumí a má Tě opravdu rád..opravdu rád..

23.09.2009 12:06:00 | Agniezka

:-)

23.09.2009 11:51:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí