Uvažoval jsem o tom už tolikrát

Uvažoval jsem o tom už tolikrát

Anotace: milostně-filozofická báseň věnovaná Monthymu-Tamahovi jakožto příspěvek-odpověď na jeho básně.

pocit odlišnosti -

využití mých schopností -

ty (kurvo ...), miluješ mě,

jestli ne, tak chcípni,

uvažoval jsem o tom už tolikrát,

nechci to formulovat,

nechci se formovat, chci tě,

podstatu, znát, to jest chápat,

nechci tvé tělo, jen tu podstatu chci,

chci si ji pamatovat, chci, aby byla mou součástí

ve mně integrovanou, ó kurvo kurvo, řekni, zda tě potkám

alespoň po smrti, v nebi?
Autor ludmil, 23.09.2009
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: Koskenkorva, Monthy Tamah, kikis, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí