In my mind...

In my mind...

Anotace: A stejně se nedostavil výsledek...

Vítr podzimu
hořká chuť vanilky
a kaštanu
bez lásky
k počasí
tušíc zimu
kabáty nenosí
místo tváří bublinu.
Nikdy se nezlobí
jen se dívá
tiše prosí
na zemi lehává
smutná je
nic si nemyslí
člověku k nevíře.
Ví, jen to, co vidí
závěry nevyvozuje
vše pro sebe si nechá
ale věřit jí nelze
je to myšlenka beze jména...
Autor Dívka s perlami ve vlasech, 24.09.2009
Přečteno 344x
Tipy 11
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Fenceless, Dragoniana, Maro Deives, Duhová, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí