malý pán

malý pán

Anotace: protože...

Tvůj život v krabici od bot schovanej mám..
Složenej kousek po kousku v máminým ubrousku
...od slz...když plakala...tobě s ním mávala..
Tvoje oči v mých,ty v nich a ten tvůj smích
...potají poslouchám...
...před spaním,sním...
Ty tam,já tady,táhnu tě zpátky.
..lano moc krátký..
k čertu s ním ! !
Radši spadni mi,z nebe
slza za slzou,zebe...
...mě..
a nikde nikdo,vzhůru vzhlížím,
hledám tě,mizím...
...steskem...
uhoď mě bleskem,radši..
bude to snažší..

Otvírám krabici,skládám tě..
pro sebe,jen tak,než odletím..
..do nebe..
Autor quík, 24.09.2009
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: Sýkorka07, James Libustka, al-pacino, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí