O jizvách a tak ...

O jizvách a tak ...

Anotace: půlnoční inspirace ...

O jizvách to přece není
a nebo možná trochu je,
jsou tady proti zapomnění,
podívej tady jedna je.

To bylo tenkrát když jsi ...
ale co...,
kdo na špatné by vpomínal,
možná jo ...,
však život běží rychle dál.

Ty na těle se hojí rychle,
co dívkám vůbec nesluší,
jsou ty šrámy ostřím píchlé,
ty jejich jizvy na duši!
Autor Obyčejný básník, 24.09.2009
Přečteno 251x
Tipy 19
Poslední tipující: spare, hašlerka, Zefi, Duhová, Psavec, maliska, whiolet, Mbonita, al-pacino, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nesluší ani mužům ...

25.09.2009 18:18:00 | Zefi

povedená ST! =)

25.09.2009 17:17:00 | Duhová

Jizvy na duši jsou mnohem horší a více bolí.

25.09.2009 15:53:00 | Psavec

Dnes nejlepší co jsem četla..

25.09.2009 13:33:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí