Proč je to tak?

Proč je to tak?

Anotace: ptám se sama sebe a nenacházím odpovědi...

proč mě to nemůže potkat?

proč se já musím sama osaměle plahočit světem?

proč?
proč?
proč?

proč jsem to zrovna já?

proč se nedokážu bezhlavě a naplno zamilovat?
a žít jenom tím?

proč já? proč zase já?
proč kolem mě láska chodí obloukem?
proč se cítím tak osaměle?
proč jsem bez spřízněné duše?

proč mám pár přátel a spoustu kamarádů?
a proč i přesto necítím sounáležitost?

proč mám pocit že se nic důležitého neděje?
proč mám pocit že kolem mě život vztahy jen plynou?
proč se u mě nazastaví?

proč s nikým nedokážu sdílet
moje myšlenky pocity touhy přání
aniž bych měla strach že se mi vysměje?

proč?

proč když se směju cítím smutek?
proč když se svěřuju nemívám pocit že se mi ulevuje?
proč když něco nového žačne hned zase skončí?
proč nemám odvahu a proč mám strach?

proč si sebe nedokážu vážit?

proč si myslím že kdo se zajímá o vzhled je povrchní?
proč nedokážu už číst knihy?
a proč se mi během čtení honí hlavou myšlenky?

proč se vždycky naštvu?
proč zuřím?
proč se mračím?
proč když mě někdo pochválí mám pocit že to nemyslí upřímně?

proč všechny kolem sebe tak pozoruju?
proč si myslím že mívám většinou pravdu?
proč nedokážu věci pochopit?
proč nemiluji toho kdo miluje mě a naopak?

proč ne všechno zapomínám?
proč nedokážu jít za tím co chci?
proč nevím co chci?

proč mi záleží na tom aby mě lidi měli rádi?
proč?

proč se stydím?
proč moc mluvím?
proč jsem trapná?
proč nepiju?
proč nekouřím?
proč se nechodím v pátek bavit?
proč pořád jen mluvím o životě?

proč tolik přemýšlím?
proč tolik přemýšlím a proč nedojdu k závěrům?

proč?

proč křičím na rodiče?
proč se zapojuju do jejich hádek?
proč nevycázím s bratrem?

proč nemám fungující rodinu?
proč nedokážu napsat matiku líp než na trojku?
proč jsem tak blbá?

proč jsem tak zpomalená?
proč se bojím?
proč se o sebe nestarám?

proč se nebavím s klukama?
proč se bavím s holkama?

kterým jde stejně jenom o vlastní štěstí
(vím to - já jsem taky holka)

proč se přejídám?
proč nemám pevnou vůli?
proč mám ve všem bordel?
proč ze všeho hned brečím?
proč se hroutím?

proč nedokážu říct to co si opravdu myslím...

proč umím psát jenom takovýhle sáhodlouhý seznamy otázek na který stejně odpovědi neexistujou!!!!!!

(a kdo mi napíše něco jako: "to přijde" "to přebolí" "to půjde" "to bude OK" "držím palce" tak má u mě předem zamluvenej pořádnej kopanec do nosu a možná i někam jinam)
Autor W.O.K.O., 26.09.2009
Přečteno 255x
Tipy 4
Poslední tipující: jaňa, Thesssinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nejses v tom sama...a chtela bych videt nekoho, kdo na tom tak neni, podle me si vsichni jenom na neco hraji...

28.09.2009 11:45:00 | jaňa

nepsalas to nahodou na námět mé osoby? :D

27.09.2009 11:56:00 | Thesssinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí