Lemra líná

Lemra líná

Anotace: Pokus... slova jsou volena schválně.

Lemra líná,
V koutku líná.
Potichoučku
Polehoučku
Plazí se brouk po paloučku.

A absolutní rým se nekoná.
Ani levné rýmovačky.

Zadarmo ani kuře nehrabe.
Hrabe mi.
Ale jen tak libově.
Libozvučné lichotky brzo omrzí
Zívající dámy v davu.
Davová mánie se zavlní.
Pak jí pošlapou červené lodičky
Jejich plachty se vzednou
na hrudi blonďaté děvy.

Ha ha.

Je to horší pohled než na děcka v říji
U nás na zastávce.
Pak ubalí brko.
Nene! Zapalovač!
První klíček kultúry
v tomto zapomenutém kraji!
Ale to jen tak na okraj.
Prý mám nahé oči.
Protože se nemaskuju.
Tak nějak to nemám zapotřebí.
Ale potřeby místního lidu
Se musí vždycky dobře maskovat.
Ať už jde o ty velké či malé..
Potřeby. Ne lidi.
Houby s voctem.
Autor Ještě dítě, 27.09.2009
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí