KUS KOMÍNA

KUS KOMÍNA

Anotace: .........

Všechno se zdá divné být.
Už nic není jako dřív.
Svět se mění,
Lidé příjdou a odchází..

Nechají nám vzpomínky,
Z myšlenek skládáme komínky..
Vysoké jsou do nebe,
Všechny myslí na Tebe..

Když komín spadne,
Má duše se zvedne..
Jenže já nikdy nezapomínám,
Nechám si v srdci kus komína..
Autor Iwushak..., 27.09.2009
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, F.i.L, WerunkaaXD, Neldor
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

také nezapomínám..krásná..

30.09.2009 19:52:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí