Modlitbička za tebe

Modlitbička za tebe

Anotace: A když to nevýjde teď, tak pořád je ještě naděje.

Sbírka: Z mého života.

Posílám svoji modlitbičku,
aby se stalo, co má se stát.
Pro přítele milého
chci tam nahoře orodovat.

Ať padne mu šťastná karta,
ze všech těch karet daných.
Jen jeho dílko je to pravé
z množství už napsaných.

Posílám svou modlitbičku,
to za tebe příteli milý.
Že stojím vždy při tobě
teď i v každé jiné chvíli.

Věřím ve tvůj talent jasný,
kterým pevně vládneš.
Přijde ten den krásný
A ty…Už nezestárneš.
Autor Verule, 27.09.2009
Přečteno 519x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, carodejka, Bíša, Mbonita, labuť, hašlerka, Psavec, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Verule.. Moc hezke.

13.10.2009 19:30:00 | carodejka

krásná slůvka přátelství

28.09.2009 13:02:00 | hašlerka

Jistě Tvá modlitbička bude vyslyšena.

28.09.2009 09:35:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí