Supi klovou vždy dvakrát

Supi klovou vždy dvakrát

Anotace: Prerie

Moje lebka je jako děvka
Špinavě vyzírá do zrcadla
Nese se vášnivě a zlehka
Má své těsné chapadla

Nečistě a bolavě se mi chichotá
Právě vždy, když mám tlaky
Je tu, když se zrovna smotám
Plechovka, proražená otvíráky

Vím, že se mnou zas zatančí
Peklo na Zemi, zelené Postavy
Je s úděsem, jak se mnou páčí
Má lebka, zaražená až do hlavy
Autor Mladý pán P., 27.09.2009
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí