Promiň

Promiň

Anotace: ...víš že píšu tobě

Přátelé jsou andělé
jejich síla žene nás dál
a jejich důvěra podpírá i v nejtěžších chvílích
Já nezachovala se ale nejlépe
a tys to nezasluhoval

Přátelství by mělo žíti
beze slova "promiň"
Ale svět není ideální
a tak z mladické zbrklosti
občas ničím to něžné kvítí
z vlastní hlouposti

Trpké jak slzy je tohle klišé
ty spíš či usínáš
a tvá kamarádka omluvu ti píše

Propříště budu už jen milá
nebudu se tvářit že ve všech bují protivnost
vůně vanilky nad mou postelí
evokuje ve mě zlost
že jsem to zavinila

Moc pro mě znamená naše přátelství
společné chvilky
filmy
hvězdné nebe
Terminátor vyhrál pěstí
já omlouvu skládám tobě
Autor Lioness, 28.09.2009
Přečteno 532x
Tipy 2
Poslední tipující: divoska_jaja, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale j ;)

28.09.2009 12:15:00 | Lioness

Nemusíš se omlouvat;)

28.09.2009 12:06:00 | Jacob P. Verlaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí