SMRT

SMRT

Anotace: .....

Zlomená duše tiše kvílí,
Po téhle cestě ještě chvíli.
Ještě chvíli půjde vpřed
Tohle bytí je jak vřed.
Tohle bytí je jak mor
Už nepomůže žádný vzdor.
Tělo hnije a krav teče
Už nemodlím se nikdy v kleče.
Bůh už opustil mou planetu,
Můj život už jen v přeletu.
Táta křičí, matka sténá
Mně od huby jde bílá pěna.
Jed já sám si namíchal
Už nemám kam bych pospíchal.
Autor Drappi, 29.09.2009
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí