Sladký spánek

Sladký spánek

Anotace: sladký až mrazivý,možná i syrový

Okatě na sebe narážíme a možná pořád nahoru
Stopuje je v parku nebo ve vaně
Je tajná a baví se náramně



Pokoj celý od čokolády
Sladkost upadá do ticha
No Heroes napsané na čele
Na chodbách utíkají a tváří se vesele


Z rádia hrají nějaké ty písně
Už cítí sebedestrukci zase v kostech
Tahle nabídka pálí jako žárovka
Vítr pročesává vlasy,do absolutní krásy



Rty si balí do růžového svetru s černými kočkami
Má chuť na jaro
Největší suverén je dotek
Šeptá si


Uzavřený v Juboxu zpívá si
Ví,že tam kolem něj poletuje
Je jiná a on má sladký hrnek

konečky prstu hřbetu se v pijí do dlaní
Pobíhá kolem sladký spánek
Čas se nezastaví, běhá dopředu,
V Zimě?
Možná jako ty,jako vteřinový vánek
Stále sní
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 02.10.2009
Přečteno 392x
Tipy 10
Poslední tipující: zelená víla, hašlerka, enigman, Radek.oslov.Šafárik, labuť, F.i.L, její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká pocitovka!

04.10.2009 11:27:00 | hašlerka

Hezké, plné pocitů...

02.10.2009 17:16:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí