Zpátky na stromy

Zpátky na stromy

Anotace: Ekologická báseň, ze které by si všichni měli vzít ponaušení.

Není to vtip ani fór

zrušili nám semafor

auta jezdí podle značek

má to ovšem jeden háček

budou rušit také je

zemi vzkvétá naděje.



K lesům stále máme resty

proto zrušíme i cesty

a po cestách koleje

velký krok zpět tohle je

nebo snad krok dopředu?

určitě ne pro vědu.




Továrny a elektrárny

udržovat dál je marný

ve dne světlo v noci tma

zkrátka tak jak se to má

za beton teď chvíli tiha

země konečně zas dýchá

a co máme za odměnu?

copak necítíte změnu?
Autor Krikloun, 03.10.2009
Přečteno 228x
Tipy 4
Poslední tipující: Skrat, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojojo dobrý, dobrý

11.10.2010 21:52:00 | Skrat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí