Já, ty a naše stádo

Já, ty a naše stádo

Anotace: ..

Zajat v otroctví myšlenek
dívám se na svůj život
jak plyne
jsem jen pouhý pozorovatel
a ne ten kdo ho ovládá
já jsem v tom nevinně.

Jsem jen ovečka
jdoucí se stádem
i když nechci
i když se snažím
tak jako opilý jdu
za své duše vrahem
k předurčenému konci.

Otoč se
a jdi proti proudu
aby sis uvědomil
že za pár dní
budeš opět kráčet uvnitř snů
s hlavou sklopenou
v těle ovce
cestou vyšlapanou.
Autor Larey, 03.10.2009
Přečteno 211x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí