II.nástupiště

II.nástupiště

Anotace: Starší báseň...

Spatřila nápis
zmatek ji ochromil
zas něco křičí
tvůj život je omyl!

Nádražní nápisy
suché a špinavé
v jednom kupíčku
srdce moc bolavé.

Všichni se bojíme
dostat se do pekla
vždyť ale do nebe
cesta nám utekla.
.
.
.
.
Můj život
je jak II.nástupiště
cesta k němu
je skrytá a složitá.

Přeju si směrovku
tu šipku za tebou
a pak se bát..
..jestli nás rozvedou.
Autor PPetrushka, 03.10.2009
Přečteno 286x
Tipy 26
Poslední tipující: batůžek na motorku, obyčejná, NikitaNikaT., Kapka, Lioness, Mademoiselle Drea, Bíša, carodejka, Psavec, slečna.závist, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí...

14.10.2009 23:40:00 | Kapka

Přeji Ti aby Tvé nastupiště bylo vždycky krásné, nadherně jsi baseň napsala.

05.10.2009 20:46:00 | carodejka

Pozor na přestup.

04.10.2009 18:37:00 | Psavec

mi to přípomíná minulost

03.10.2009 20:41:00 | Vlk v rouše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí