* K O M Á R *

* K O M Á R *

Anotace: celou noc před zápasem trápil našeho brankaře z přípravky jehož kotětem zvem

* vetřelec bzučí , bodá i saje *

* spát mnoho nedá , trápení moc *

* lapit se nedá , věc značně zlá je *

* ráno už na dohled , krátká tak noc *

* oči se klíží a cesta dlouhá *

* strachy se třese , dušička maličká *

* papula zazívá , myšlenka pouhá *

* v brance li pochytá všechna ta klubíčka *
Autor Báček, 04.10.2009
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: takova, Prokešová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí